Деяким споживачам доведеться більше заплатити за послуги водопостачання. Кому доведеться потрясти гаманці, розповіли на офіційній сторінці "Київводоканалу" у соціальній мережі facebook.

Фахівці "Київводоканалу" попередили споживачів, що облікові бази закриті та показники лічильників не прийматимуться з 1 по 9 грудня.

Лічильник води. Фото: скрін youtube

Українці, які не встигли чи забули передати показники, отримають платіжки, розраховані на підставі середнього споживання за попередні періоди. Отже, сума до оплати може бути більшою.

Вода з-під крану. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Якщо ви забули чи не встигли передати показники вчасно, в цьому місяці нарахування буде здійснено за середніми показниками ваших лічильників за попередні періоди. Але якщо ви не передаватимете дані довгий час, це може призвести до невірних нарахувань", - попередили споживачів.

В "Київводоканалі" нагадали, що передати показники лічильників можна буде з 10 числа до останнього числа місяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, все сплатили, а фахівці не поспішають: українці скаржаться на бездіяльність "Київводоканалу" – навіть кран зламали.

Також наш портал інформував, в "Київводоканалі" розповіли все, що потрібно знати про перевірку лічильника: "Якщо ви замовляли..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, газовики нагадали про важливі правила, які вбережуть життя: що потрібно зробити українцям.