Внутрішньо переміщені українці можуть отримати гуманітарну допомогу для дітей. Підтримка надається у вигляді наборів одягу. Про це у telegram повідомляє Громадська Організація ВПО України.

Організація проводить реєстрацію на отримання дитячого одягу для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Полтавській області та місті Полтава.

Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube

Батьки можуть отримати набори одягу для малюків віком від 3 місяців до 2 років. Допомога видається особам зі статусом ВПО, які раніше не отримували аналогічні набори.

Для отримання наборів батьки зобов'язані надати оригінали документів: довідку про переселенця, паспорт, свідоцтво про народження дитини. Попередньо необхідно пройти реєстрацію по телефону, а потім чекати на дзвінок від представника організації та запрошення на отримання допомоги.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Допомога ВПО, скріншот: YouTube

Як зареєструватися на допомогу

Попередній запис проводиться в телефонному режимі за номером 0994608751. Звертатися можна з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 16:00. Видача наборів проводиться особисто до рук за адресою: м. Полтава, вулиця Соборності, 14.

Допомога ВПО. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, маленьких українців безкоштовно одягнуть на зиму: як отримати комплекти теплого одягу.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовні ліки для дітей та дорослих: українцям пропонують нову гуманітарну допомогу.