Використання чималої кількості приладів зростає з настанням холодної пори року. Це можуть бути бойлери, обігрівачі, кондиціонери.

Ці прилади споживають дуже багато електроенергії, що впливає на суму в платіжках. Експерти дали інструкцію, як навіть в таких умовах заощадити електроенергію та менше платити за комунальні послуги.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Про це ДТЕК "Киїівські електромережі" розповіли на своїй офіційній сторінці. Заощадити допоможе спеціальний лічильник, який має вигідний тариф "День/Ніч". Згідно з ним, з 23 години до 7 години ранку кіловат години будуть коштувати менше на 50%.

У такому випадку українці зможуть зекономити чималі суми:

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще
  • 200 кіловат годин – 79 гривень в місяць;

  • 500 кіловат годин – 198 гривень на місяць;

  • 1000 кіловат години – 396 гривень на місяць.

Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube

У багатьох компаніях, які надають електроенергію можна придбати комплексну послугу. Це одразу демонтаж старого лічильника та встановлення нового, з вищевказаним тарифом. В ДТЕК розповіли, що до вартості послуг входить пломбування, програмування лічильника на новий тариф. Але ці послуги платні й для встановлення такого лічильника треба викласти 3500 гривень, а для трьохфазного лічильника вартість буде 6199 гривень.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, переплатили, але опинилися у боржниках: у YASNO здивували "фантастичною" арифметикою

Раніше на портал Знай інформував, відключення світла за борги: в ДТЕК розповіли українцям про важливу деталь

Також, наш портал повідомляв, українцям розповіли, які бувають підстави на пенсію за довіреністю: "На 10 років також..."