Українці платять за природний газ за двома платіжками: за саме блакитне паливо та за його розподіл. Через це нерідко виникають питання куди платити та за що.

На офіційній сторінці Дніпропетровської філії "Газмережі" в Фейсбуці з'явилося повідомлення про новвоведення, яке спростить життя багатьом українцям.

"Відтепер одна друкована квитанція! Більше жодної плутанини!" розповіли в компанії

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

В листопаді клієнти газопостачальної компанії "Нафтогаз України" та "Газмережі" отримають лише одну платіжку. В цьому документі об'єднають дві оплати - за спожитий газ та суму за розподіл. Окрім цього, в платіжці відразу будуть зібрані декілька даних одночасно: реквізити, індивідуальні QR-коди, дані як передати показники лічильника та способи оплати.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Важливо, що оплата за дві різні послуги відбуватиметься окремо. Вартість послуги розподілу залишиться незмінною та буде індивідуальною для кожного споживача.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

На думку компаній, таке рішення повинно стати найкомфортнішим варіантом для клієнтів, а також дасть змогу турбуватися про навколишнє середовище. Оновлені паперові рахунки споживачі блакитного палива отримають через послуги пошти в своєму регіоні.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, соціальна допомога і субсидія: в ПФУ пояснили українцям важливий нюанс про отримання виплат

Раніше портал Знай інформував, більше на 300 гривень: чому доведеться переплачувати за комуналку

Також наш портал повідомляв, нові "газові" платіжки: експерт показав, за що платитимуть українці з 1 січня 2024