У світлий день Різдва, 7 січня, раптово відійшов у вічність талановитий ужгородський лікар Ярослав Раточка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав його колега, працівник Закарпатського обласного кардіодиспансеру Роман Соскида.

“Шановні друзі, дорогі колеги , співробітники Закарпатського Кардіоцентру. Замість вітання з Різдвом Христовим, змушений сповістити сумну звістку. Буквально годину тому пішов до Господа Нашого, несподівано і нежданно не стало лікаря нашого Центру – Раточки Ярослава Гавриловича. Помер лікар від Бога, завідувач відділення інтервенційної кардіології, головний обласний експерт з інтервенційної кардіології, який спасав людей від інфаркту, хороша людина, високий професіонал знаний в області і за межами, глибоко віруюча людина.

Від всього колективу та адміністрації Кардіоцентру, висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Хай Господь прийме душу його в Царство Своє. Вічна Йому Пам‘ять”, - написав він.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

21 грудня у 68 років відійшов у вічність Валентин Іванович Швець - один з провідних фізіологів Буковини, доктор біологічних наук, професор кафедри фізіології ім. Я.Д. Кіршенблата Буковинського державного медичного університету. Про трагічну звістку на сайті навчального закладу написали його колеги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.