В Ужгороді малий хлопець погрожував уламком скла відвідувачам торгового центру. Про це повідомили в Телеграм-каналі «Безпечне місто Ужгород».

В повідомлені зазначено, що хлопець був неохайно одягнений та брудний.

фото з Телеграм

Хлопчик близько 10-років чіплявся до людей, та намагався забрати особисті речі відвідувачів ТЦ «Токіо», коли люди чинили супротив, він починав погрожувати осколком скла.

Поліція зареєструвала заяву.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, увечері, 11 жовтня, в Харкові сталася бійка між нібито прихильниками мера міста Геннадія Кернеса і членами команди "Слуга народу". Група молодих людей з ножем напала на агітаторів Зе! Команди, представившись прихильниками мера Геннадія Кернеса. Представники пропрезидентської партії змогли дати відсіч, обороняючись стільцями.

Представники губернатора Олексія Кучера заявили про провокацію з метою зіштовхнути керівників області та міста. Провокаторів обіцяли знайти і покарати.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що запорожець опинився на нарах через любов до гучної музики. Він також погрожував вигнати матір з дому.

Також портал Знай.uа писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра — катався "під мухою" з пістолетом в руках. У Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Хлопець вже не вперше порушує громадський порядок.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську сварка жінок Закінчилася перестрілкою чоловіків, здивувалися навіть поліцейські - як на Дикому Заході. Чоловік влаштував стрілянину посеред міста.