На Закарпатті, у Хусті, за підозрою у скоєнні умисного вбивства затримали неповнолітнього хлопця. Про це розповіли в місцевій поліції.

За словами Наталії Машико, прес-секретаря ГУ Національної поліції Закарпаття, трагедія сталася в ніч на 12 Вересня: 17-річний житель міста Хуст зайшов в один з місцевих магазинів і без видимих на те причин затіяв перебирання з двома чоловіками 28-ми і 30-ти років.

Поступово конфлікт переріс у бійку, під час якої хлопець наніс опонентам кілька ножових поранень. Обох постраждалих в несвідомому стані були доставлені в реанімацію місцевої лікарні, проте врятувати життя 28-річному чоловікові медики не змогли – він помер від отриманих поранень. До тями потерпілий так і не прийшов.

Правоохоронці оперативно розшукали та затримали 17-річного підозрюваного, йому інкримінують «умисне вбивство, вчинене з хуліганських мотивів».

В даний час ведеться досудове розслідування.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві нахабна банда волоцюг обчистила жінку, соцмережі в люті. "Команда" оточила пасажирку і витягла гаманець з відділення рюкзака.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Умані схопили агресивних хасидів з Харкова. молодих паломників затримали за агресивну поведінку. Їм, бачте, не сподобалися огорожі. Двох людей видворять з України назад до Ізраїлю.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині маршрутка на швидкості збила 8-річну принцесу, дівчинка поспішала в інтернат