Стало відомо про те, що в Тисі на Закарпатті замість риби плавають памперси.

Таким чином, повідомляється, що таку неприємну картину можна побачити в селі Богдан в одній з річок. Під час спеки вода в ній осіла, і вже немає сили прибирати сміття, яке туди щодня скидають місцеві.

Мішки зі сміттям лежать прямо посеред річки. У них можна знайти все що завгодно, включаючи дитячі памперси. І тепер, абсолютно немає бажання заходити в воду для того, щоб обполоснутися.

Люди не хочуть абсолютно намагатися притримувати порядок. І це навіть незважаючи на те, що місцева влада постаралася, і організувала вивезення сміття. Однак, людям, мабуть, все одно легше викинути сміття у воду зі словами»вода забере".

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 2/3 населення України п'ють воду з Дніпра. Якщо ще кілька років тому медуз, рибу-голку можна було зустріти тільки в дельті Дніпра і на Каховській водосховищі, то на сьогоднішній день, вони комфортно влаштувалися в звичайних столичних затоках.

Екологи говорять про те, що це справжня катастрофа, і головна річка України серйозно хвора. Про це розповіли в матеріалі ТСН. Вони дізналися у експертів, чому це сталося, що з цим потрібно робити.

Голова Національної екологічної ради України Олександр Чистяков говорить про те, що стан річки Дніпро під серйозною загрозою. Мілина Дніпровського басейну зараз займає 30 відсотків, хоча, 15-вважається критичною нормою.

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям ховають потонулих дівчаток, село ридає-намагалися врятуватися всіма силами

Як повідомляє портал " Знай.ІА» З початку літа вода забрала життя кількох десятків дітей, рятувальники нагадали про важливість правил поведінки на воді

«Знай.ІА " писав, що Під Дніпром дворічний малюк потонув у річці-батько відвернувся на секунду