30 липня, на Закарпатті був затриманий полісменами місцевий прокурор Валерій Черничко за керуванням автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

За словами свідків, прокурор, який тиждень тому не пройшов атестації в Офісі генерального прокурора і підлягає звільненню з органів прокуратури, вів себе нахабно, погрожував неприємностями патрульним та відмовився проходити тест на драгері, про це передає "Ungvar.info".

Правоохоронцями був складений акт протокол, який був підписаний свідками події.

джерело: Стопкор

За наданою інформацією, прокурор Черничко з самого ранку оббивав пороги наркодиспансеру, та домовлявся з керівництвом медичного закладу про отримання довідки про відсутність алкоголю в крові.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Чи дійшли згоди прокурор та медики наразі невідомо, але варто звернути увагу, що про даний факт вже знає керівництво прокуратури Закарпатської області.

джерело: Стопкор

А сьогодні, 31 липня з'явився офіційний коментар від прокуратури Закарпаття, з якого стало відомо, що ця ситуація з Черничко справжній фейк і не відповідає дійсності.

"30 липня, декілька регіональних новинних ресурсів розмістили інформацію про нібито затримання одного з працівників прокуратури Закарпатської області за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, що АБСОЛЮТНО НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ. Відповідно до отриманих офіційних даних з УПП в Закарпатській області, жодні матеріали щодо працівника, про якого йдеться, у вказаний період не складались. До того ж, наразі він перебуває у законній відпустці",- написано у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вбивця сім'ї в аварії під Києвом не мав посвідчення та був судимий - нові подробиці приголомшили Україну

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові накрили нахабного хабарника, який "боровся" з корупцією (оновлено)

Також «Знай.uа» писав, що П'яний дніпрянин намагався зробити патрульним приємно, але не на тих нарвався