В Ужгороді невідомий чоловік забарикадувався в квартирі і погрожував мешканцям підірвати будинок. Детальніше про подію розповідає прес-служба Патрульной поліції в Закарпатській області і АТ "Закарпатгаз".

Повідомляється, що у вівторок, 7 липня, близько 12:00 один з мешканців будинку по вулиці Бабьяка забарикадувався в квартирі з допомогою домашніх меблів і погрожував підірвати будівлю. За попередньою інформацією, він самостійно пошкодив газову трубу, яка могла стати причиною катастрофи.

Перелякані жителі викликали на місце події працівників патрульної поліції, АТ "Закарпатгаз", представників Ужгородської міськради, рятувальників і медиків.

Оскільки головний вхід в квартиру був заблокований, поліцейські за допомогою рятувальної драбини піднялися на балкон чоловіки і розблокували двері. Сам чоловік знаходився в одній з кімнат і просив правоохоронців від нього відійти "в ім'я Христа".

Поліцейські без різких рухів ввічливо вивели чоловіка з дому і передали в руки медиків психіатричної лікарні. В цей час газовики негайно усунули витік газу.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Незважаючи на те, що події ліквідували, мешканці будинку все одно переживають з-за дій свого сусіда. Він неодноразово надсилав погрози на адресу сусідів, а з його квартири періодично доноситися запах газу. Співробітники "Закарпатгаз" попередили, що якщо вони знову відчують витік, то необхідно негайно звертатися на гарячу лінію "104".

Нагадаємо, що на Закарпатті п'яний чоловік пошкодив автомобіль швидкої допомоги вилами.

Як повідомляв портал Знай.иа у Мукачеві невідомі розстріляли аквапарк з гранатомета.

Також Знай.иа писав, що архітектора Закарпатської області засікли за порушенням карантину.