Стало відомо про те, що на Міжгір'ї помер відомий український нейрохірург з Києва. Врятував не одне людське життя.

Таким чином, повідомляється, що в ДСНС повідомили, що чоловік йшов у групі з п'яти осіб. Раптом, коли група дісталася до вершини гори, йому стало погано. Разом з рюкзаком та іншими речами він впав на землю.

Товариші намагалися його пастися, надаючи першу медичну допомогу. На місце відразу ж викликали рятувальників, а також лікарів. Коли бригада "швидкої" поморить дісталася до місця, їм вдалося лише констатувати смерть.

Тіло було доставлено в найближчий посік, і передано співробітникам правоохоронних органів.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Підйом на гору, насправді, не був складним. Туди щодня піднімається величезна кількість туристів. Просто, швидше за все, турист стало погано. Потім, виявилося, що померлим був відомий український нейрохірург з Інституту нейрохірургії в Києві, доктор медичних наук Юрій Мінський.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі померла дівчина, яка рік боролася за життя після страшної аварії. Вона перенесла безліч операцій на головному мозку. В останні дні її стан погіршився. У неї піднявся тиск і температура. Про стан Анастасії розповідала її мама Ольга Тислюкова в соціальних мережах.

13 серпня Ольга Тислюкова повідомила, що Настя померла. Подробиці вона не розповіла.

Варто нагадати, що Анастасія потрапила в аварію ще 16 березня 2019 року під Токмаком в Запорізькій області. У неї діагностували забій головного мозку, кровотечу в шлуночок головного мозку, перелом хребта, перелом плеча та інші травми.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львівській області легковик переїхав чотирирічну дівчинку кілька разів. Очевидці кинулися до машини, щоб зупинити нелюда, що сидів за кермом. Водієм виявився 19-річний хлопець.

Також Знай писав, що в Росії водій автобуса не впорався з керуванням і врізався в книгарню, в якому були діти.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині водій легковика збив чотирирічну дитину і зник з місця події.